Suka Blog KakLong tekan like! :)

Join GA Nikisa Izas

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 5:44 PM
Kenapa ek, sekarang banyak pulak orang buat contest dan giveaway. Hehe... Owner blog ajak join pulak tu. Nampak cam best je kan. Kak long saja-saja join.. kasi gempak!! Cuba-cuba je ni, manalah tau tiba-tiba bertuah.  

Kali ni kak long join giveaway yang ni... :)


Pesanan dari owner:
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, Asyik bermurah hati nak buat giveaway ni..Sesiapa yang sudi nak mencuba dipersilakan..Ini adalah kali pertama Asyik Maiburogu buat giveaway..Ini adalah bersempena dgn 1st Anniversary Asyik Maiburogu..Dan untuk menghargai followers Asyik Maiburogu, Asyik dengan berbesar hati nak memberikan sesuatu kepada followers yang bertuah yang sudi nak join Giveaway ni..
Syarat-syaratnya:
1) Jadi followers Asyik Maiburogu (supaya mudah untuk update yang terbaru)
2) Letakkan Banner Giveaway di side bar blog anda dan Link kan banner with this blog..
3) Lengkapkan slogan : Saya suka blog Asyik Maiburogu kerana........? (tidak lebih dari 30 patah perkataan)
4) Make a very nice entry untuk Giveaway ini..
5) Leave your comment and link here..
6) Tag 5 orang rerakan blog anda..

Nantikan hadiah misteri yang pasti berbaloi untuk anda..


'Saya suka blog Asyik Maiburogu kerana blog dia smart. Bila singgah mesti lama, baca entry2 best. Lagi satu kak long suka artwork yang komik. Kartun dia cute je'


Tak tau lah entry ni best ke tak... Kak long tak kreatif sangat.


Nak tag mereka ni,
~ Ara


Yang terbaca entry ni, dialu-alukan join tau!


5 budak comel:

NikiSa IzAS said...

yeah..tq kaklong..dh kira kreatifla tuh..hehe
terima kasih byk2 yea sbb sudi join..^_^

KakLong AiNa said...

no prob...:)

hiro said...

wah..

|| A r a W a n i || said...

Kak long..
Thanks tag org tau..
ehe..
nnti kalo rajin, ara wat entry ni eyh..
thnks tau kaklong...=)

KakLong AiNa said...

No problem...:)

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review