Suka Blog KakLong tekan like! :)

Contest Beatiful Eyes by TENNIELICIOUS

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 4:36 PM
Hari ni Kak Long nak join contest ni pulak.. Hehe :) *Rajin ek kak long join contest2.. Bukan apa, saja nak seronok-seronok.. Nak memeriahkan lagi contest penganjur. 


Kali ini kak long telah di tag oleh Effa. Thanks Effa sebab tag kak long yer! 


*klik banner untuk ke blog penganjur contest*

Ok, moh kita tengok syarat-syaratnya:
*tajuk entry mestilah seperti di atas iaitu "CONTEST BEAUTIFUL EYES BY TENNIELICIOUS".
* anda mestilah letak pic anda sendiri ye...
*contest ini terbuka kepada semua peringkat umur.
*anda mesti follow blog cik wanie dan bloghop cik wanie n cik tenten iaitu "tennielicious"
*anda harus letak banner nie di side bar sehingga tamatnya contest nie...
*sila tinggalkan link anda di post ini...sila alert kalau ada apa2 pengumuman mengenai contest ini di blog cik wanie atau blogshop kami..
*akhir sekali..anda diminta tag 5 rakan blogger anda..

*kak long sangat suka pic yang ini..rasa mengancam gitu...*
Sorry la takde pic yang cun-cun nak masukkan..ada yang ni yang latest punya.. MaaP yer!


Kak Long mau tag kamu ni yer!!
- Ryn
- Lina 


Kalau ada rezeki mungkin kak long dapat ni......
pemenang CONTEST BEAUTIFUL EYES yang pertama akan mendapat:
mana-mana contact lens kami yang berharga RM35..

pemenang KEDUA pula akan mendapat :
mana-mana contact lens kami yang berharga RM30..


TARIKH TUTUP CONTEST :
31 / 3 / 2011



CEPAT JOIN TAU!!


KlIK SINI!!

10 budak comel:

nida husna said...

tq tag kak long ,, insyaAllah saya akan join :)

KakLong AiNa said...

nida... join jangan x join... =)

HaJaR said...

thanx kak long! hajar mmg suka pakai lens pon.hehe

KakLong AiNa said...

owh...yekew..
bagus lah, leh la join contest ni.. :)

redzwanie redzmann said...

hye dear..thnx j0in contest cik wanie n cik tenten yer...

=)
anyway...gud luck k dear...=)

WanFadhilah said...

terima kasih for the tag..

LINA IZZATI MUHAMMAD said...

tq. iAllah join.

KakLong AiNa said...

wanie: thanks jgk! :)

WanFadhilah & Lina: join jgn x join tau...

Rynie Nas a.k.a Myung Hee said...

kumawo (thanks ) kak aina...sorry lambat buat...TAPI...pasti sy buat pnyer lau ader mase...huhuhu

KakLong AiNa said...

:)
no problem..

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review