Suka Blog KakLong tekan like! :)

Apa Khabar Semua?

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 10:13 PM
Assalamualaikum...
Apa khabar? Huii...dah lama tak meng-update blog ni. Dah bersawang dah ni... Minta maaf sangat-sangat, kak long tersangatlah busy. Kat sekolah aktiviti padat. Dan banyak juga kerja rumah yang tak siap. Lepas tu dengan nak exam pertengahan tahun lagi. Mestilah kena study kan.. Itu yang tak sempat nak update blog ni. Maaf yer kawan-kawan. Jangan marah aa..nanti cepat tua! Hehe


Nak cerita sikit ni, pasal apa yang kak long buat dalam masa busy body. Haha! 2 minggu sebelum exam kami ada pertandingan drama interclass. Macam dalam entry sebelum ni kak long dah bagitau kan. Kami buat drama pasal Gulp and Gasp. Mula-mula tu memang nampak macam berterabur sikit. Tapi bila sampai hari yang sebenar, alhamdulillah actors buat yang terbaik. Cayalah.. Teacher pun cakap presentation bagus.
Kelas kami dapat nombor dua. Huhh.. tapi ok lah. nak buat macam takde rezeki dapat first. Yang bestnya Watak utama kelas kami dapat best actor. Memang sesuai dengan kawan kitorang sorang ni. Hehe =)

Rasa rindu pulak saat kaklong menjadi serius dan bersikap tegas. Haha! Perasan lah kaklong ni. Tapi ok lah semua boyfriends boleh berkawan dengan kaklong. Korang nak tau tak, dulu takde budak lelaki yang berani nak dekat, I mean nak bertegur dengan kaklong. Dorang cakap kaklong ni asyik serius pastu garang a.k.a sombong! Whatever! Yang penting diriku senang. Bila diingatkan balik rasa lawak pulak.

Exam sangat senang kalau baca buku dan faham. Kann.. itulah masalah yang dihadapi. Tak faham pastu nak exam dah kantoi. Kak long sangat berdoa sekurang-kurangnya lulus. Dapat teruk pun takpa janji lulus. Mungkin kaklong ni still tak boleh catch up lagi kot. Maklumlah lembap sikit! :)

Ok lah, tunggu next entry yer..
Coming soon.. Sambutan Hari Guru! :p




0 budak comel:

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review