Suka Blog KakLong tekan like! :)

Wahh...Apa yang wah?

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 8:45 PM
As-Salam,
Apa kabo? Sihat ye. Harap2 macam tulah ye. Mintak maap lah ye, dah lama kak long tak update blog. Biasalah penyakit kronik lagi lah tu.
Sebenarnya takde ape benda yang nak cerita. Kaklong stress! Cikgu marah-marah kat sekolah. Huhuu.. :( Sedih tau, dorang tu lah asyik buat bising dalam kelas. Banyak cikgu dah komplen, buat malu jer. Dorang tu memang kadang-kadang kaklong rasa marah jugak. Ishh.. sabar lah hati. Budak lelaki terutamanya. Bertindak sungguh tak matang. Perangai keanak-anakkan. Macam budak-budak. Menyampah gak.

Memang sedih lah hati ni. Rasa macam nak nangis bila tengok cikgu touching. Wahh! Macam kaklong je yang touching ni. Hehe :) Hope esok cikgu berada dalam mood yang baik. Baru belajar pun ok je. TAPI, korang tau tak, cikgu ajar masa marah-marah lagi best sebab semua orang diam. Tumpukan perhatian konon takut kena marah. Huhu..tapi, jap lagi buat lagi kesalahan. Haha..Sudah la kaklong. Pegi buat homework. Yeyer, kejap!


2 budak comel:

cik cek said...

Kak Long jangan stress....cikgu2 tu pun stress jugak....Insyaallah bila hilang stress cikgu...kak long pasti ok balik nanti....
Sukses selalu...dan sentiasa berfikiran positif....

KakLong AiNa said...

hehe.. :)
sekarang dah ok sikit.
btw, thanks sudi komen.

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review