Suka Blog KakLong tekan like! :)

Tolong!!! Kena Serang dengan Penyakit Kronik

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 6:37 PM
Ya Allah Ya Tuhanku, Ampunkanlah dosa hamba mu ini.

Korang, tengah buat apa tu? Haha, maksud kak long selain dari ber blogwalking lah... Ada ke kerja-kerja sampingan yang korang buat masa tengah blogwalking? Contohnya macam buat assigment sambil blogwalking ke? Eh, jap... kenapa macam pelik je ejaan assigment tu ek? Salah ye? Sesiapa tolong betulkan.

Okay, selalunya korang buat apa waktu senggang? Apa hobi korang? Ehehe.. apalah kak long dah melalut tak tentu pasal. Yang sebenarnya nak bagitau yang kak long sekarang tengah diserang satu penyakit yang amat-amat kronik, susah nak dapat ubatnya ni. Kalau tak diusahakan memang sukar untuk pulih seeloknya. Hurmmm... sedihnya! Sayu gilerr... Tapi, nak buat macam, kita berserah je lah dengan Yang Maha Esa!!

Korang tau tak apa ubatnya untuk penyakit kak long ni..? Mintak tolong sangat-sangat. Yelah sejak akhir-akhir ni makin menjadi-jadi lah penyakit ni. Serius ni.

Kenapa ek? Sejak kebelakangan ni kak long selalu sangat rasa -M-A-L-A-S- ??? Hahh! Memang susah lah macam ni. Korang tau tak, banyak homework tak siap. Then, masa nak ujian rasa macam tak ready, semua rasa macam cepat sangat berlalu. Lepas tu result pun tak berapa baik. Cikgu pulak marah-marah. kak long rasa sedih lah kan. Rasa mood ni macam takde mood, hehe. Tak semangat nak buat apa-apa pekerjaan sekalipun. Lepas tu selalu sangat cepat letih. Balik sekolah rasa penat yang amat. Macam banyak aktiviti sangat kat sekolah tu. Semuanya cool je, tapi kak long yang tak cool. Nak kata rasa hot tak pulak en. Dah jadi macam orang yang takde perasaan. Kawan-kawan pun cakap kak long ni takde perasaan, orang sedih, buat muka blur, orang tengah marah, buat muka blur.. Last2 semua jadi macam blurred gitu. Huhuhu!

Actually, what is your problem kak long? What's wrong with you?
No, I also don't know! By then, you know what problems I'm having now? Do you???
Hurmm... I think you should........... (korang sambung lah ayat ni yer)

7 budak comel:

shereena said...

klu malas kite tido je kak long.2 ubat paling mujarab.muahahahaha

KakLong AiNa said...

tulah...
asyik tido nanti mengembang plak! hehe :)

Atiey said...

biasa klu mls...ubt dia mkn pastu tido..hehe..pastu kembg semgkuk...

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..musuh utme kite kan diri sendiri..kalo kite pat lawan diri kite mesti kite bjaye..kaklong g ats bukit then jeeeeeeerrrrrriiiiittt kuat2..hahaha..=p lupe kn yg lame then stat ag yg baru..=) kaklong byk pendam pape ni..hehe..lupe kn je yg da lepas..

KakLong AiNa said...

hurmm.. betul3.. :)

Wahida Nasution Thakhrim said...

makan dan tido.. aktiviti terbaik bila rasa malas..

KakLong AiNa said...

tapi kita tak leh manjakan diri utk tido bila rasa malas. '.'

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review