Suka Blog KakLong tekan like! :)

Aduss...

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 12:32 AM
Hai semua... tengah buat apa tu? Malam ni kak long saja-saja online. Hehe :D Korang dah tidur ke belum ni. Amacam, sedap tidur..? Ke sama macam kak long ni hah.. Tak dapat nak tidur dengan aman. Yelah malam Tahun Baru Cina lah katakan. Tembak mercun lah.. Bising!!! Tak boleh nak tidur langsung. Dah la bilik kak long yang tengah.. Yang jenis tingkap ke atas punya. Gerenti dengar bunga api/mercun tu lebih kuat dari bilik lain. Husshh... Sementara tengah fresh lagi ni, sempat berblog sambil tengok tv. hehe! Banyak juga cerita cina ni...huhu. Layan je lah. Best apa! Especially yang berkungfu punya. Lagi adventurous. Fuhh! Yelah tu kak long.


Sebenarnya tak ada apa pun yang diceritakan malam ni. Cuma saja-saja nak tulis entry yang membosankan kali ni.. Ok lah... Daaa...


p/s: Jom teman kak long blogwalking! :)

2 budak comel:

Zakwan Zainal said...

nsb kiter sama kaklong...hehehehehe

KakLong AiNa said...

hehe...

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review