Suka Blog KakLong tekan like! :)

Keychain Contest

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 6:29 PM
Petang ni aku join contest nie.. Hehe :D Tak nak cerita banyak pasal contest ni. Korang yang rasa-rasa nak join contest ni cepat-cepat join yer, tarikh tutup contest ni pada 15 Januari 2011. Tinggal lagi berapa hari je. 

Cepat2 join tau! 

Syarat-syarat nak join contest ni:
  • Korang hanya perlu menjadi salah seorang follower EiRa’Shoppe.
  • Kemudian, buat entry tentang keychain ni. Letak banner/gambar di atas.
  • Tag entry anda sekurang-kurangnya kepada 6 orang rakan anda. Lagi banyak lagi bagus.
  • Jangan lupa  tinggalkan jejak entry anda di sini. Ini memudahkan pihak EiRa'Shop untuk buat rujukan.

    Contest ni tamat pada 15 Januari 2011 yer kawan-kawan!!!

    Kalau korang menang dapat hadiah keychain ni lah:

    Keychain Cincin

    &

    Keychain Nama


    Maknanya korang dah dapat 2 keychain tu!!
    Yang bestnya, korang boleh request warna apa yang korang nak!

    Para pemenang dipilih mengikut kategori;
    - kategori entry paling menarik -
    - 5 follower bertuah (dipilih secara random) - 

    So, korang cepat join sebelum terlambat.
    Jangan menyesal nanti!




Kali ni, Kak Long nak tag kamu...!!
~ Daus ~
~ Amani ~
~ Hanim ~
~ Erza ~


Yang mana tak kena tag, pun boleh join jugak yer!
Jangan segan-segan nak join tau!

3 budak comel:

Cikgu Fikri said...

wah..
thx sbb tag fiq join contest ni! :)

r0sLiNa said...

wah..thankz sbb tag roslina :)

w.a.n.i.e said...

good luck

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review