Suka Blog KakLong tekan like! :)

Kena Lagi! Segmen Insan Tersayang

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 6:42 PM
Hai semua!!


Urmm... tadi kan, masa aku tengah blogwalking. Entah macam mana aku terjerumus ke satu blog ni kan... Dah la tu, ter-follow pulak...hahaha. Tak tau lah kan apa nak jadi. Sebenarnya hari ni free saja so aku blogging lah apa lagi kan. Pastu dah follow ramai-ramai...Tiba2 je aku ditag oleh seseorang yang bernama Rohaida ataupun lebih disenangi dengan panggilan Ieda. Aku kena tag oleh Ieda lah....korang ni tu pun tak faham-faham lagi ke?...


Mula-mula tu ushar2 tengok apa benda lah yang di-tag si Ieda ni. Huhu..tengok sekali... Jeng..jeng..jeng!!!



Aku telah di-tag dalam Segmen Insan Tersayang! oh tidak...alamaks.....

Buat pengetahuan korang, ni lah pertama kali masuk macam ni.. Ishh...tak pernah lagi..dupdap..dupdap. Hehe! Takpe Ieda, aina cuba yang terbaik yew! :) Tapi kan,,, nak kena buat apa ni? Ish, apa lah KakLong ni!!

Hahh...baru aku tau, kena rujuk sini lah untuk mengetahui lebih lanjut tentang Segmen Insan Tersayang ni.....

Tuan empunya penganjur suruh aku buat.... >>
(yang ni aku copy paste je dari blog pILihaN hAtI)

1. copy banner di atas dan buat satu entry tentang segmen ini..letak banner ini pada entry tersebut..sebelum banner ni uat la into skit lau rajin ye..
2. senaraikan 5 orang yang kamu sayang..(ibu bapa wajib..kawan or saudara mara boleh jugak..gulfren,boyfren dan segala yang angkat-angkat ni tak yah!..jangan nak gatal-gatal k..=P..lebih tak pe..kurang tak boleh!..hehe)
3. guna nama penuh dan ape hubungannya dengan anda..sertakan tarikh lahir jugak ye..
4. buat satu ucapan untuk mereka..format bebas..
5. buat ucapan kepada blogger laen(berkaitan dengan orang tersayang)
6. tag 3 orang sahabat blogger anda

Rileks dulu bro... Ni baru nak jawab soalan-soalan tu >>

Insan yang disayangi ialah kaum kerabat aku..haha :)

Semua ni aku sayang bro...
  1. Aroni Mat Isa (abah) - 5 Mac 1956
  2. Fiveros Othman (mak) - 17 Ogos 1960
  3. Aimi Fazril Aroni (abang) - 27 Ogos 1980
  4. Azimah Adnan (kakak i...) - 10 September 1982 
  5. Ahmad Farizi Aroni (abang) - 13 Mei 1988
  6. Aina Fadhlina Aroni (adik) - 31 Mac 1997
  7. Nor Fazilah (makjang) - 27 Ogos 1969
  8. Muhamad Syafiq Mohamad Noor (cousin) - 20 Februari 1996
  9. Muhammad Syamil Mohamad Noor (cousin) - 3 September 1997
  10. Irdina Azzalea Aimi Fazril (niece) - 6 September 2008

Erk...bro.. aina senaraikan yang ingat birthday je lah ye..hehe :D. Dan minta maaf kalau dah over sampai 10 tu yer. Jangan marah! Nak buat macam mana excited punya pasal.

No boyfriend or girlfriend!

Ucapan untuk orang-orang tersayang >>
`Saya sayang keluarga saya, semoga tali persaudaraan kita akan kekal selamanya'
'Segala susah senang sama-sama kita rasai sorang sikit..hehe'
We All are Big Happy Family

Ucapan buat bloggers lain pula apa eh? >>
Hahh,
Apa yang penting KeLuarGa..Family! faham!!

KakLong nak tag kamu!!!



6 budak comel:

Hanim Mahali said...

yeah... family first...

KakLong AiNa said...

sangat2 setuju, hanim.

KBBR said...

thanks tag kita..

nanti kita buat a.s.a.p..

hehhehe.. :)

Cikgu Fikri said...

wah..
thx sbb tag...
huhhuhuhu :)

ira mohd said...

thx syg. ti ira wat ek ;)

al_hakim said...

masyeh sebab sudi join segmen sy ye..
semoga segala ucapan aina jadik kenyataan..
=)

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review