Suka Blog KakLong tekan like! :)

Yay..!! Pertama kali sejak berbelog!

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 11:53 PM
Hallu...!


Eh, tak perasan lah pulak, hari tu aku post entry tak perasan ada benda ni kat chatbox aku! Ish3... Sorry ya beb..


Haha, first time dapat award! Award ni Nef yang kasi. Thanks yaw!


Ni nak jawab soalan pulak...


1. Ucapan Anda
'terima kasih buat Nef kerana bagi award ni ... really like it...
first time tu dapat award dengan usia kelahiran blog aku yang baru berapa bulan ni, tiba2 dapat award..Wah! bertuah betul KakLong kita ni yer..'
Thanks a lot!!

2) Berikan 4 ciri wanita/lelaki idaman untuk dijadikan isteri/suami.
'yang pasti sedap mata memandang'
'penyanyang, bertanggungjawab, tak banyak songeh'
'berani & adil dalam rumahtangga'
'paling penting memahami kelebihan & kekurangan serta perasaan seorang wanita'
cewahh...sempat berangan lagi ni..hehe :)

3) Berikan 1 tips untuk mengekalkan hubungan dengan pasangan.
'apa yang paling penting mesti bertolak ansur dan berusaha selesaikan masalah sebaik mungkin, elakkan pertelingkahan & pergaduhan yang berlarutan'

4) Pernah anda terjumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta
'rasa macam pernah.. tapi di mana yer..hurmm entahlah! tak ingat dah'

5) Letakkan 10 link pilihan anda dan bagitahu mereka
telah memenangi award ini.
durratul ain -
- aien -
- ainaa jonet -
- yaya -
- naili izzati -
- nef -
- nad -
- amir auxin -
- alyn -
- farahani -

Kepada yang telah di tag, jangan lupa ambil award ni ye..ikhlas ni! :)

p/s : ambil award ni, then jawab soalan yang disediakan tu ok...hehe..korang memang best!


3 budak comel:

Epy Ain said...

wah xlama xlayan soalan2x ni..
thanks ! ^_^

Nadd said...

thanks aina.. alahai, malu lak nam amek.. hehe..
nanti nad amek ye.. :)

KakLong AiNa said...

to Epy Ain - u r welcome!

to Nadd - xpe2 amek je...ikhlas nie!

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review