Suka Blog KakLong tekan like! :)

EiraBiz Shoppe

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 12:31 PM
EiraBiz Shoppe ada buat sales. JOM kita tengok dulu apa yang best..!




Owner EiraBiz Shoppe a.ka. Aina Eira...ehehe a.k.a kaklong nak let go semua pixel beads ni. Let go pada harga lelong. Murah-murah je semua. Korang jangan lepaskan peluang ni tau untuk dapatkan pixels ni pada harga serendah RM1.00 je satu. Murah giler lah..
**click pictur above to join**

Sale begins 18th December untill 24th December 2011 (11.59pm)


Memang nak kasi clear stock.. because next year I'll concentrate on my SPM. huhu.. Seram jugak tau bila mengenangkan. Semua perasaan bercampur baur. Takut, gembira, sedih... ye lah kan.. tahun depan tahun terakhir persekolahan.. Memang terasa jugak lah. huhu.. Tapi ramai orang cakap, wahhh...bestnya pasni tak payah pergi sekolah dah, tak payah bangun pagi-pagi bersiap ke sekolah. Takda lagi HomeworK!..

tapi... 

sampai bila kita akan rasa seronok tu.. lama-lama pun mesti boring kan. 'Boringnya aku kat rumah, kat sekolah lagi best, ada kawan, boleh lah bergossip'.. haha tau pun boring, tau pun rindu zaman persekolahan..kuang.kuang.kuang!


p/s: Jangan lupa join sales ni, ajak member-member sekali yew!!


3 budak comel:

Aflina Affandi said...

cam best m nak try tgk la

KakLong AiNa said...

Jom!

Tiramisu Fatiema said...

salam perkenalan..singgah sini balas kunjungan..tq

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review