Suka Blog KakLong tekan like! :)

Korang buat apa tu?

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 8:22 PM
Sekarang ni dah cuti sekolah. Macam biasa sebagai pelajar sudah tentu ada habuannya! Cikgu mesti bagi homework berlambak. Tapi..tapi..tapi kann... Korang fikir kak long siapkan tak? Huh! Of course lah kena siapakan. Gila kau nak mampus tak siapkan. Each subjek mau ada 2 kerja. Bayangkan ada 10 subjek.. 20 kerja rumah yang perlu disiapkan dalam masa seminggu. Ok la tu. At least still ada masa nak buat. Cehh, macam lah buat sangat. Entah2 tunggu last minute baru kelam kabut nak buat. Itulah masa awal-awal duk rileks je. Takpe sekarang ni dah siapkan baru 2 homewok. So tinggal lagi 18. Hahaha! Gila betul. Asyik buat homework la jawabnye. Hehe.


Korang nak tau subjek apa yang kak long paling liat nak buat. Hehehe.. English sudah semestinya! You know what, I have to do double essay!! Sebabnya haritu sebelum cuti tak hantar. So kena denda. Buat lagi dua essay. Huhh..mula2 rasa ........ jugak lah. Tapi bila difikirkan balik, ok lah tuh dari kena siapkan dua essay dalam minggu peperiksaan. Gila jugak tu. Tapi memang, kak long tak sanggup nak buat sebab ye lah exam preparation pun huru hara pastu nak tambah buat essay. Memang tak siaplah!! Tapi nak buat macam mana. Ok lah dari kena denda yang lebih teruk lagi. Hehehe


So..thats all for now!

0 budak comel:

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review