Suka Blog KakLong tekan like! :)

Hello! Hai, buat apa tu?

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 1:07 PM
Korang... tengah buat apa tu? Busy ek? Pertama sekali kak long mintak maaf sebab dah lama tak post new entry. Asyik-asyik entry join contest jer... Kak long tersangatlah busy. Homework gila banyak gedabak! Tak sempat nak siapkan lagi. Dalam seminggu dua ni terlalu banyak aktiviti. Adehh...memang penant habis. Sekarang ni pun ada banyak lagi homework tak siap. *Subjek yang takde esok tangguh dulu, hehe..,, tak payah buat lagi. Ni lah perangai budak zaman sekarang.. Suka tangguh2.. Padan muka kau kak long!! Tangguh kerja lagi..an dah jadi bertimbun.


Minggu depan nak kena hantar report peka Biology & Chemistry. Pastu nanti ada oral assessment pulak. Adoii..dah la tak hafal lagi script nye.. Dugaan!! Nanti ada rombakan kelas lagi... Berapa kali mau rombak lah cikgu.. Kelas kitorang dah ok lah tu 40 orang murid. tak payah lah nak top-up.. nanti jadi sempit..sesakk!! Dah banyak orang nanti kelas bising. Tak dapat nak fokus. 


Hurmmm... lagi nak cerita apa yer? Rasa takde apa dah kot.. Takpe2 nanti korang tunggu next entry kak long yer.. Jangan Marah! Nanti cepat tua....
Ok bye!

2 budak comel:

aQi + GenGkey said...

wah..
sibuk nye..
slamat siapkan report & assessment tu yerk..:D

KakLong AiNa said...

hehe :) sangat sibuk...
sibuk2 pun..tetap leh blogging gak

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review