Suka Blog KakLong tekan like! :)

Join GA Ni Jom!

Dari meja kerja KakLong AiNa kul 3:03 PM
First of all, kenapa kak long join giveaway ni? Urmm..kenapa ek? Entahlah tak tau lah. Rasa macam best je, tu yang menggedik join GA ni. ehehehe :D


Meh kita tengok apa yang best tentang GA kali ni yer..



GA adalah dianjurkan atas kerjasama antara BeLog.Nur dan MusNieda Bakery Katanya first time buat GA macam ni. So, kak long bagi sokongan yer!

Kepada korang yang berminat. Boleh join GA ni dengan syarat....
- buat entry tentang GA ni.
- follow blog BeLog.Nur dan MusNieda Bakery.
- korang boleh klik mana-mana fan page dorang ni (takde paksaan).
- letak banner GA ni kat sidebar then link ke blog BeLog.Nur.
- then tag at least 3 or more.
- tinggalkan ID dan link entry korang yer.


Pemberitahuan penting!!!

Korang kena cepat-cepat join tau! Kerana GA ini end 11.59pm on 4 Februrari 2011. Hadiah misteri menanti. Pemenang dipilih berdasarkan cabutan bertuah! So, cepat join yer. Jangan menyesal pulak nanti.


Kak Long tag semua blogger yang singgah blog kak long dan terbaca entry ni! Especially yang kat bawah ni wajib join tau!! Haha...



p/s: Kalau kak long menang dapat apa ek??? Curious Btol!! ;)

5 budak comel:

nelly said...

Gud luck !
=)

KakLong AiNa said...

thanks nelly :)

ZWAN SABRI said...

Wajib ek?
Ayoooooo..
*Pengsan


Btw, thanks naa sebab sudi taq ZWAN yang hina ini.. ;)

KakLong AiNa said...

Yup... wajib..hehe :D
Senang je nak join.. tak susah mana pun.

No hal Zwan.. :)

♥ nur ♥ said...

wah...kalau kne tag wajib join.
thanks kak long sbb join GA nie.
good luck yew!! :)

 

KakLong AiNa Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review